Glad! Auto botst tegen boom

Kraggenburg – Op de spekgladde Hertenweg bij Kraggenburg heeft woensdagmiddag 23 januari een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Een ouder echtpaar botste tegen een boom langs de weg nadat de auto waarin zij zaten in de slip raakte. De vrouw op de bijrijdersstoel raakte door de botsing gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Haar man, en tevens bestuurder van de auto, kwam met de schrik vrij. De brandweer uit Ens was na de 112-melding het snelste ter plaatse en verleende eerste hulp aan de slachtoffers.

Volgens de politie gebeurde het ongeval door gladheid. Dit soort buitenwegen worden niet gestrooid dus zijn na de sneeuwval levensgevaarlijk geworden. De weg was tijdelijk voor het verkeer afgesloten. Een berger heeft het beschadigde voertuig afgesleept.
2 reacties op “Glad! Auto botst tegen boom”

Gerrit Aling zei:

Hoe is het toch mogelijk dat de gemeente de keuze maakt de buitenwegen NIET te strooien.
Ik zou het niet graag op mijn geweten hebben. Dat dit had kunnen worden voorkomen als er maar gestrooid wordt.
Moet het nu altijd over geld gaan ook bij het in gevaar brengen van mensen levens. En zeker als er wel geld wordt gegeven aan allerlei praat en hobby clubjes.


Gerrit Aling zei:

Gisteren aan de pilotenweg ook een auto in de sloot.
Pilotenweg spiegel glad !!!
Er wordt niet gestrooid……?????


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer