Gewonden bij twee aanrijdingen

Marknesse/Nagele – Op de ochtend van zondag 27 augustus hebben er in Marknesse en Nagele aanrijdingen met letsel plaatsgevonden.

De eerste aanrijding gebeurde bij de op- en uitrit van een erf aan de Steenwijkerweg tussen Marknesse en Blokzijl. Hier kwamen een bestelbusje en een vrouw op haar elektrische fiets met elkaar in aanrijding. De fietsster raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Kort na 11:00 uur vond er opnieuw een aanrijding plaats, ditmaal op de kruising Monnikenweg/Domineesweg tussen Urk en Nagele. Twee personenauto’s kwamen daar hard met elkaar in botsing. Eén inzittende raakte gewond. De ambulance heeft het slachtoffert ter controle naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

De politie heeft in beide gevallen sporenonderzoek gedaan om de precieze toedrachten van de aanrijdingen te achterhalen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer