Gewonden bij ongeluk met scooters

Urk – Op woensdagavond 29 mei heeft er rond kwart over negen een ernstig ongeval plaatsgevonden op het fietspad langs de Ransuil op Urk. 

Twee snorscooters kwamen door nog onbekende oorzaak hard met elkaar in botsing ter hoogte van de Blauwborst. Volgens de politie was het een flinke klap. Beide opzittenden, een jongen op de ene scooter en een meisje op de andere scooter, raakten hierbij gewond. Omstanders verleenden eerste hulp totdat de hulpdiensten ter plaatse waren. Het ambulancepersoneel heeft de twee slachtoffers in behandeling genomen en even later allebei met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Het fietspad werd tijdelijk afgezet. De politie deed sporenonderzoek om de precieze toedracht van het ongeluk te kunnen achterhalen. Later zijn beide snorscooters naar het politiebureau gebracht om de technische staat te kunnen bepalen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer