Gewonden bij forse aanrijding op N352

Kraggenburg – Twee auto’s kwamen vrijdag 6 september rond 17:30 uur met elkaar in aanrijding op de Zuiderringweg tussen Ens en Kraggenburg.

Twee personen raakten gewond bij het ongeluk, dat op de kruising met de Neushoornweg plaatsvond.

Door de botsing kwam één van de voertuigen op z’n kant terecht. De bestuurder van die auto zat bekneld. Het dak werd door de brandweer opengeknipt om het slachtoffer te bevrijden. Het ambulancepersoneel nam de zorg over waarna men met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle is gereden. Ook een andere betrokkene raakte bij de botsing gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Vanwege de impact van de aanrijding landde een traumahelikopter even verderop op het fietspad. De arts bood kort medische assistentie maar dat bleek verder niet meer nodig, waarop de helikopter retour ging.

De Zuiderringweg (N352) was in beide richtingen enige tijd afgesloten. Het verkeer werd ter plekke omgeleid. Hoe de aanrijding kon gebeuren is niet bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer