Gewonden bij ernstige aanrijding

Ens – Drie mensen zijn zondagmiddag 25 augustus gewond geraakt bij een ernstig ongeluk op de Schokkerringweg tussen Ens en Schokland.

Door een nog onbekende oorzaak kwamen rond 14:15 uur twee personenauto’s frontaal met elkaar in aanrijding. Veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen.

Er zaten twee personen bekneld in een auto. De brandweer heeft de zijkant van het voertuig opengeknipt om het tweetal te kunnen bevrijden. Zij zijn hierna met spoed per ambulances naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. In de andere auto zaten ook twee personen, waarvan er één gewond raakte. Ook diegene is naar een ziekenhuis gebracht. Over de toestand van de slachtoffers is nog niets bekend.

De politie deed uitgebreid onderzoek om de precieze toedracht van het ongeluk te kunnen vaststellen. Hierbij werd onder andere een speciale drone ingezet.

De Schokkerringweg (N352) is urenlang afgesloten geweest. Ook de N50 was vanwege de jaarlijkse Triathlon Noordoostpolder afgesloten dus moest het verkeer een grotere omleiding volgen. Tegen de avond werden de N50 en de N352 weer vrijgegeven en was het verkeersprobleem opgelost.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer