Gewonden bij auto op de kop in sloot

Nagele – Bij een éénzijdig ongeval op de A6 tussen Nagele en Emmeloord zijn donderdagavond 28 mei meerdere mensen gewond geraakt.

Even voor 22:00 uur raakte een personenauto door nog onbekende oorzaak van de snelweg. Het voertuig eindigde op de kop in een sloot. Getuigen stopten en verleenden eerste hulp.

Het ongeval werd als ernstig bij 112 gemeld. Onder meer drie brandweervoertuigen en vijf ambulances kwamen ter plaatse. Ook de traumahelikopter uit Groningen werd gealarmeerd maar die inzet was niet nodig.

Twee inzittenden van de auto zijn met onbekend letsel per ambulances naar een ziekenhuis gebracht. De andere drie personen zijn ter plekke gecontroleerd maar kwamen met de schrik vrij. Zij hebben veel geluk gehad, aldus het ambulancepersoneel.

De zwaar beschadigde auto is door een berger uit de sloot getakeld. De rechtsrijstrook van de snelweg was tijdelijk afgezet. Het verkeer kon met gepaste snelheid het ongeval passeren.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer