Gewonde na botsing met vrachtwagen Espelerweg

Emmeloord – Op woensdagmiddag 8 april werden brandweer, ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Espelerweg in Emmeloord. Een vrachtwagen en een personenauto waren hier op elkaar gebotst.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor vier ter hoogte van de Intratuin. Een vrachtwagenchauffeur zag een personenauto over het hoofd, hierdoor botsten de twee voertuigen kop-staart op elkaar. In eerste instantie zou er iemand bekneld in het voertuig zitten. Dit bleek ter plaatse niet het geval en dus hoefde de brandweer niet in actie te komen. De automobilist raakte wel licht gewond. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De auto heeft forse schade opgelopen en moest worden afgesleept. Bij de vrachtwagen bleef de schade beperkt tot de onderkant.

De Espelerweg was in beide richtingen afgesloten. De politie heeft het verkeer omgeleid. De weg was rond 16:30 uur weer te gebruiken. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe het ongeval precies kon gebeuren.
2 reacties op “Gewonde na botsing met vrachtwagen Espelerweg”Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer