Gewonde bij botsing tussen twee vrachtwagens

Ens – Een vrachtwagenchauffeur is maandag 7 september gewond geraakt bij een flinke aanrijding op de Zuiderringweg (N352) net buiten Ens.

Op de kruising van de N352 met de Zwijnsweg botsten rond 07:30 uur twee vrachtwagens frontaal op elkaar. De cabine van één van de vrachtwagens schoot door de aanrijding los van het chassis waardoor de chauffeur bekneld kwam te zitten. De brandweer heeft de deur van de cabine losgeknipt waarna de man uit zijn benarde positie kon worden bevrijd.

Geluk bij een ongeluk
De vrachtwagenchauffeur had een engeltje op zijn schouder. De man raakte gewond bij het ongeval maar hij kon lopend de ambulance in en is vervolgens naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Volgens de brandweer een wonder, gezien de impact van de aanrijding.

De andere vrachtwagen was geladen met zand. De chauffeur van de zandwagen kwam met de schrik vrij. Naast twee ambulances kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse, maar het mobiel medisch team hoefde verder niet te worden ingezet.

Ravage op de weg
De Zuiderringweg tussen Ens en Kraggenburg was tot ongeveer 12:30 uur in beide richtingen afgesloten. Het bergen van de zwaar beschadigde vrachtwagens nam een paar uur in beslag. Daarna moest de weg worden schoongemaakt. Het verkeer werd ondertussen omgeleid.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer