Geweldadige overval op woning

Nagele – In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 juni drongen vermoedelijk 3 gemaskerde mannen een woning binnen aan de Schokkerringweg bij Nagele. De recherche is hierom een uitgebreid onderzoek gestart.

Rond 03:30 uur drongen de vermoedelijk 3 mannen binnen. Ze maakten de zoon wakker en vervolgens ook de ouders. De wakker gemaakte vader raakte in gevecht met de overvallers waarbij hij enkele fikse klappen moest incasseren. Hij raakte gewond aan zijn gezicht. De 3 overvallers zijn de woning uitgerend vermoedelijk naar een gereedstaande auto enkele tientallen meters verderop. De gealarmeerde politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Specialisten van de Forensische Opsporing hebben uitgebreid sporenonderzoek verricht. Een speurhond die ingezet werd, heeft de vermoedelijk looproute van de daders in beeld gebracht. Het is onbekend of dat de daders buit gemaakt hebben. De vader is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Het onderzoek is momenteel nog in volle gang door de recherche.

Heeft u iets gezien/gehoord of heeft u informatie over de overval. Bel dan naar de politie op 0900-8844.

Bron: Politie.nl/nieuws
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer