‘Gevaarlijke N50’ binnenkort bij SBS6

Ens/Kampen – De N50 is deze maand volop in het nieuws. Veel weggebruikers zijn de ongevallen zat en willen dat de weg wordt aangepakt.

Begin deze maand vond er, wederom, een ernstig ongeluk plaats op de N50 bij Kampen. Een vrouw uit Urk raakte hierbij zwaargewond en dat was voor vele weggebruikers de druppel die de emmer deed overlopen. ‘Deze gevaarlijke weg moet nu echt gaan veranderen’, aldus Gemeente Belang Kampen. Zij zijn een petitie gestart om de weg tussen Emmeloord en Zwolle veiliger te maken. Inmiddels hebben al bijna 2.000 mensen de petitie ondertekend, maar er kan nog altijd meer bij.

Afgelopen zaterdag was een ploeg van het SBS 6-programma ‘De gevaarlijkste wegen van Nederland’ in Kampen om opnames te maken. Presentator André van der Toorn reed met verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen over de weg, spraken met Els Holleman die de N50 mijdt en interviewden CDA’er Christiaan Schrijver die pleit voor verbreding van de weg. Ook Leendert Bakker uit Urk heeft zijn verhaal gedaan. Zijn zus raakte begin november zwaargewond nadat een vrachtwagen op een file inreed.

De uitzending zal zeer binnenkort op een dinsdagavond om 20:30 uur te zien zijn bij SBS6.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer