Getuigen van brandstichtingen gezocht

Urk – Uit onderzoek is gebleken dat twee branden op Urk afgelopen weekend zijn aangestoken. De politie doet een getuigenoproep.

Zondagnacht 1 september, even voor 01:00 uur, werd er brand ontdekt in een sloopwoning aan de Oslolaan. De brandweer liet het huis gecontroleerd uitbranden. Tijdens het blussen werd er nog een brand bij de hulpdiensten gemeld. Aan De Noord ging een mobiel toilet in vlammen op.

Bij beide incidenten wordt er gedacht aan brandstichting. De politie is op zoek naar getuigen en hoopt informatie te krijgen die uiteindelijk leidt tot de aanhouding van de dader(s). De politie heeft al diverse mensen in de buurt gesproken.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer