Getuigen oproep n.a.v. mishandeling agent

Almere- Op zondag 18 maart 2012 rond 00.30 is bij tankstation Autoradam aan de Strubbenweg in Almere een agent mishandeld. Agent sprak hardrijdende bestuurder aan en krijgt vuistslag in het gezicht

De bestuurder van de auto kwam met hoge snelheid en piepende banden aanrijden. Toen de chauffeur zijn rijbewijs werd gevraagd reageerde deze zeer agressief. Op het moment dat hij werd aangehouden sloeg hij met zijn vuist in op de agent. Zijn medepassagier bemoeide zich eveneens met de aanhouding.Omdat het incident steeds groter werd is toen besloten de diensthond in te zetten.

Beide verdachte mannen zijn overgebracht naar het politiebureau. De agent is vanwege zijn oogletsel naar het ziekenhuis gegaan.

De politie wil graag in contact komen met getuigen die op dat moment aanwezig waren bij het tankstation. Heeft u informatie heeft over hetgeen daar heeft plaatsgevonden? Bel dan met de politie Flevoland op 0900-8844.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer