Getuigen gezocht van doorrijden na aanrijding

Emmeloord – Op dinsdag 23 december heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Moerasandijviestraat. Hier waren een auto en een fietsster met elkaar in botsing gekomen. Omdat de automobilist na de aanrijding door reed, is de politie opzoek naar getuigen.

Het ongeval gebeurde rond 17:30 uur. Een 15-jarige fietsster fietste op de Moerasandijviestraat en wou linksaf de Rietstraat in. Op dat ogenblik word ze niet gezien door een bestuurder van een auto. Een aanrijding was het gevolg. Het meisje kwam ten val en raakte buiten bewustzijn. Omstanders hielpen haar weer overeind, de auto was doorgereden. Het meisje heeft uiteindelijk alleen letsel aan haar arm opgelopen.

De politie is een onderzoek gestart naar de bestuurder van de auto. Het gaat om een kleine zilvergrijze personenauto. Getuigen, die meer informatie hebben over deze aanrijding, worden gevraagd contact op te nemen met de recherche in Emmeloord via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer