Getuigen gezocht van aanrijding Tussenring/Buitenhoutsedreef

Almere – Maandagmiddag rond 14.50 uur, raakten drie mensen gewond bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Tussenring/Buitenhoutsedreef. Beide auto’s raakten total-loss. De drie inzittenden, een Lelystads echtpaar van 72 en 69 jaar en een 34-jarige vrouw uit Almere, zijn met onbekend letsel naar twee verschillende ziekenhuizen in de regio vervoerd. Specialisten van de dienst Verkeersongevallenanalyse (VOA) hebben de aanrijding in onderzoek. Om meer duidelijkheid te krijgen omtrent de toedracht van de aanrijding is het onderzoeksteam op zoek naar getuigen van de aanrijding. Mensen die de aanrijding hebben gezien of informatie hebben kunnen zich melden bij de dienst Verkeersongevallenanalyse via: 0 9 0 0 – 8 8 4 4

Bron: Politie.nl/nieuws
2 reacties op “Getuigen gezocht van aanrijding Tussenring/Buitenhoutsedreef”

jansen zei:

mijn auto is vorige week aangereden terwijl hij geparkeerd stond in almere buiten. tot nu toe heb ik niemand gevonden die het heeft zien gebeuren. kan ik ergens een oproep doen voor getuigen?


Jeffrey Korte zei:

Beste Jansen,

U kunt het beste contact opnemen met de politie en daarna eventueel een oproep op social media plaatsen of contact opnemen met de redactie van HV-Almere.nl.

Vriendelijke groet,

Jeffrey
Redacteur Regio25.nl


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer