Geparkeerde auto brandt uit

Emmeloord – In de nacht van woensdag 30 november op donderdag 1 december is een geparkeerde auto op de IJsselmeerlaan in brand gevlogen.

De brand brak rond 03:30 uur uit in het motorcompartiment van de auto. Politieagenten en buurtbewoners hebben nog een bluspoging gedaan, maar dit mislukte. Volgens de politie was de vermoedelijke oorzaak van de brand een defecte accu en is brandstichting voor 90% uit te sluiten. De brandweer had het vuur snel onder controle en voorkwam dat de brand oversloeg naar andere auto’s en de vlak naastgelegen woningen. Wel kwam er veel rook vrij, wat korte tijd in de hele buurt was te ruiken.

De auto is total-loss verklaard en door een berger afgevoerd. Niemand raakte bij de brand gewond.
Een reactie op “Geparkeerde auto brandt uit”

Geparkeerde auto IJsselmeerlaan Emmeloord brandt uit - Noordoostpolder zei:

[…] Regio25.nl meldt dat de brand omstreeks half vier ontstond onder de motorkap. Politieagenten en buurtbewoners hebben nog vergeefs geprobeerd de brand te blussen. De vermoedelijke oorzaak was een defecte accu. […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer