Gekantelde vrachtwagen verspert N50

Emmeloord – Een vrachtwagen met slachtafval is donderdagmiddag 9 november geschaard en deels gekanteld op de N50 Bij Emmeloord.

Het ongeluk gebeurde even voor 13:00 uur in het knooppunt A6/N50 in de richting van Ens. Door nog onbekende oorzaak schaarde de vrachtwagencombinatie waardoor het voorste gedeelte kantelde en de aanhanger tegen een lichtmast tot stilstand kwam. De chauffeur raakte gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De N50 was urenlang door de truck geblokkeerd. De lading slachtafval, dat voornamelijk bestond uit kippen, lag verspreid over de rijbanen. Hierdoor moest het verkeer een omleidingsroute volgen.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk. De bergings- en opruimwerkzaamheden hebben nog tot 21:00 uur geduurd. Hierna werd de weg weer volledig vrijgegeven voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer