Gaslek Drietorensweg Ens

Ens – Op vrijdagochtend 23 maart is de brandweer van Ens uitgerukt voor een gaslek aan de Drietorensweg in Ens.

Het bleek om een gaslek naast een woning te gaan. De brandweer heeft direct een zogenaamd “sproeischerm” opgezet, door het lek in de leiding nat te houden slaat het gas neer en word de kans op een explosie verkleind.

Al snel was netbeheerder Enexis te plaatse. Deze heeft samen met de brandweer een gat gegraven en de gasleiding afgesloten. Vervolgens was het gevaar geweken.
3 reacties op “Gaslek Drietorensweg Ens”

klokkie zei:

Wordt tijd voor een nieuw klokkie.. was geen 25 minuten voordat de ovd en de hv er was! Urk was er snel erbij..

Weet iemand waarom Emmeloord niet geallarmeerd is?


Matthijs Vos zei:

Heey,

Ik ben zelf terplaatse geweest, en Urk kwam na 20/25 minuten terplaatse. Emmeloord is niet gealarmeerd omdat Ens waarschijnlijk onder HV dekgebied van Urk ligt. Andere reden zou kunnen zijn dat de HV van Emmeloord nog niet is ingemeld nadat deze is terug gekomen van de APK. Zeker weet ik het niet.

Matthijs


Brandweer zei:

Ens valt onder hv e’ loord, voorkom dit soort gezeur door berichtgeving gedetaileerd te doen als de feiten kloppen, hv van e’loord was buiten dienst. Reden maakt niet uit, klus is geklaard. Dat is wat er toe doet! En tijden zeggen niets!


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer