Forse aanrijding tussen motor en auto

Emmeloord – Rond half 12 vanmorgen heeft er een forse aanrijding plaatsgevonden op de Moerasandijviestraat in Emmeloord. Volgens de melding zou het gaan om een ongeval tussen een motor en een personenauto. Ook zou de motorrijder onder de auto bekneld zitten. Hierop werden hulpdiensten massaal opgeroepen.

Ter plaatse bleek de motorrijder een stukje onder de auto te zitten. De ambulance heeft in samenwerking met de brandweer het slachtoffer onder de auto weggehaald. Hierop is de motorrijder met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

Vermoedelijk is het ongeval gebeurd doordat de bestuurder van de auto, tijdens het achteruit rijden, de motorrijder over het hoofd heeft gezien waardoor een botsing plaats vond. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer