Forse aanrijding met vrachtwagen op Ketelbrug

Nagele – De A6 tussen Emmeloord en Lelystad was woensdagmiddag 29 april afgesloten vanwege een flinke kop-staart aanrijding op de Ketelbrug.

Het ongeluk gebeurde rond 14:00 uur. Door nog onbekende oorzaak botste een vrachtwagen achterop een bedrijfsbusje. Het busje kwam door de aanrijding op de kop terecht. Ook een personenauto raakte betrokken bij de botsing.

De brandweer, politie en drie ambulances kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen maar die is onderweg afgemeld.

In eerste instantie werd gemeld dat er meerdere gewonden waren. Na onderzoek viel dat mee. Het ambulancepersoneel nam de betrokkenen ter plekke in behandeling maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Vanwege de berging van de zwaar beschadigde voertuigen was de snelweg richting Lelystad langdurig afgesloten. Dit veroorzaakte een lange file. Het ingesloten verkeer werd rond 15:30 uur langs het ongeval geleid. Rond 17:00 uur waren de opruimwerkzaamheden afgerond en kon de A6 geheel worden vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer