Flinke botsing tussen motorrijders op A6

Nagele – Twee motorrijders hebben vrijdagavond 18 september veel geluk gehad bij een aanrijding op de A6 tussen de Ketelbrug en Emmeloord.

De twee motoren botsten rond 19:00 uur door nog onbekende oorzaak op elkaar waarna de bestuurders hard ten val kwamen op het asfalt. Naast de politie, Rijkswaterstaat en de ambulancedienst, werd er ook een traumahelikopter opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van ernstig letsel. Dat bleek achteraf niet het geval.

Geluk bij een ongeluk
Bij aankomst van de hulpdiensten waren beide motorrijders goed aanspreekbaar. Eén van hen was gewond maar de hulp van de traumahelikopter bleek niet nodig. De motorrijder kwam er relatief goed vanaf maar is wel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De andere motorrijder had een groter engeltje op zijn schouder. Op wat schrammen en kleerscheuren na kwam hij met de schrik vrij. Volgens de politie hebben beide motorrijders veel geluk gehad.

Forse schade
De twee motoren waren er slechter aan toe. Het voorwiel van één van de motoren brak zelfs af door de botsing. Een berger heeft beide tweewielers afgevoerd. 

Door het ongeval ontstond er een lange file in de richting van Emmeloord. Omstreeks 20:00 uur waren de opruimwerkzaamheden afgerond waarna het verkeer weer kon doorrijden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer