Flinke botsing op druk kruispunt

Emmeloord – Op de kruising van de Muntweg met de op- en afritten van de A6 zijn dinsdag 19 maart rond 17:15 uur een busje en een auto met elkaar in botsing gekomen.

Een vrouw, de bestuurster van de auto, is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een man, de bestuurder van het busje, bleef ook ongedeerd.

De Muntweg was enige tijd in beide richtingen afgesloten. Het verkeer kon de snelweg wel op en af. Rond 18:30 uur, nadat de berging van de beschadigde voertuigen klaar was, kon de weg weer worden vrijgegeven.

Onderzoek
Bij de op- en afritten van de A6 bij De Munt gebeuren regelmatig ongelukken. De verkeersdrukte neemt toe, waardoor er vaak opstoppingen ontstaan.

De kruisingen moeten in 2027 worden aangepakt en het plan is om er verkeerslichten neer te zetten, maar raadsleden van de gemeente twijfelen of dit gaat werken. Eind februari werd bekend dat hier onderzoek naar zal worden gedaan. Ook andere opties, zoals rotondes, worden onderzocht. Over twee maanden moet er een rapport klaar zijn.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer