Flinke aanrijding op Gooiseweg bij Zeewolde

Zeewolde – Maandagmiddag rond de klok van 2 heeft er een flinke aanrijding plaatsgevonden op de kruising Gooiseweg/Ganzenweg bij Zeewolde. Er zouden volgens de melder 2 personen vast zitten in hun voertuig.

De brandweer van Harderwijk werd hierop direct gealarmeerd, omdat zij sneller ter plaatse konden komen. Ter plaatse bleken er 2 personenauto’s op elkaar gebotst te zijn waarvan 1 in de berm stond en 1 op zijn zijkant lag. In de gekantelde auto zaten geen personen meer maar in de auto die in de berm stond zaten nog 2 bejaarde mensen. Deze zijn door de brandweer bevrijd en overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie vermoed dat 1 voertuig door rood is gereden waardoor ze met elkaar in botsing kwamen, maar dit is niet bevestigd. De VOA (Verkeers Ongevallen Analysedienst) heeft de toedracht van het ongeval in onderzoek. De exacte oorzaak is niet bekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer