File door autobrand op de A6

Bant – Op de A6, ter hoogte van tankstation Lemsterhop, woedde woensdagavond 23 maart een autobrand. Hierdoor ontstond zo’n twee kilometer file in de richting van Emmeloord.

Nadat de bestuurster de brand in de motor van de auto ontdekte, heeft zij het voertuig op de vluchtstrook gezet en de hulpdiensten gebeld. Deze waren snel na alarmering ter plaatse.

Aangezien de brandweer van Lemmer het snelste ter plekke kon zijn, werd deze opgeroepen. De politie sloot de gehele weg tijdelijk af voor het verkeer, zodat de brandweer veilig te werk kon gaan. Nadat het vuur was gedoofd, werd de linkerrijstrook weer vrijgegeven. Het verkeer, welke zich al ophoopte voor de afzetting, kon hierna langzaam weer verder rijden.

De automobiliste bleef ongedeerd. Het voertuig is door een berger meegenomen. Rond 19:15 uur was de gehele A6 richting Bant en Emmeloord weer beschikbaar.

Foto 1: Facebook politie Noordoostpolder
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer