Fietsster overlijd na ongeval Emmeloord

Emmeloord – Rond 4 uur vanmiddag heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Europalaan in Emmeloord. Een personenauto was in botsing gekomen met een vrouw op de fiets.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat de vrouw geen circulatie meer had. Toegesnelde omstanders waren al een reanimatie gestart waarna de hulpdiensten het overnamen. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen om medische assistentie te verlenen. Maar helaas mocht alle hulp niet meer baten.

De weg is nog enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer vanwege onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.
Een reactie op “Fietsster overlijd na ongeval Emmeloord”

Kneel@ zei:

Een heel tragisch ongeval waarvan ik de gevolgen van dichtbij heb gezien. Het was inderdaad al afgelopen voor mevrouw toen ze in de ambulance werd gebracht. Uiteindelijk is ze voor de vorm meegenomen door de helicopter en dat in tegenstelling tot het officiele politie persbericht die verschenen is.
Ook dit ongeval is weer één teveel, de snelheid op de europalaan is op sommige plekken te hoog en zorgt voor onveilige situatie’s. Vooral rond de C1000 waar helaas meer dingen fout gaan.
Hoewel in dit geval de automobilist niks lijkt te verwijten, is deze een trauma rijker.
Iedere betrokkene, sterkte in de komende tijd.


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer