Fietsers verrast door gladheid

Emmeloord – Het KNMI waarschuwde maandagochtend 29 november voor gladheid door bevriezing of winterse neerslag. Vooral op bruggetjes en fietspaden kon het spekglad worden. En dat hebben sommige mensen in Emmeloord geweten.

’s Nachts vroor het licht waardoor sommige natte weggedeeltes behoorlijk glad werden. Op de Muzebrug, de verbinding tussen het politiebureau en De Jura, gingen tussen 08:00 en 09:00 uur meerdere fietsers onderuit. Een vrouw liep een lelijke botbreuk op en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Terwijl de hulpdiensten bezig waren ging er nog een fietser onderuit. Gelukkig was er verder geen sprake van letsel.

Ondanks dat de gemeente zondagavond had gestrooid was het maandagochtend toch verraderlijk glad op met name de fietsbruggetjes in Emmeloord. De wijkagent heeft de Muzebrug, na afloop van de valpartij, gestrooid. Vervolgens hebben de strooiwagens van de gemeente de rest van de verraderlijke plekken aangepakt.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer