Fietser zwaargewond na aanrijding

Urk – Op de Vlaak op Urk is zaterdagavond 21 juli een jonge fietser zwaargewond geraakt na een aanrijding met een scooterrijder.

De aanrijding gebeurde even na 21:00 uur op een oversteekplaats. Een jongen op de fiets stak de Vlaak over maar werd halverwege vol in de flank geraakt door de scooter van een maaltijdbezorger. Vermoedelijk zagen ze elkaar over het hoofd. De fietser kwam hard ten val en raakte zwaargewond, aldus de politie.

De fietser is met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Het personeel van een traumahelikopter bood medische assistentie. Die landde langs de A6 tussen Lelystad en Almere, op de route naar het ziekenhuis toe. Ook de scooterrijder raakte gewond en werd bij de huisartsenpost behandeld aan licht letsel, meldde een agent ter plekke.

De Vlaak was geruime tijd afgesloten voor het verkeer. De politie deed sporenonderzoek om de precieze toedracht van het ongeluk vast te kunnen stellen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer