Fiets onder vrachtwagen na botsing

Emmeloord – Een vrachtwagen en een vrouw op de fiets zijn vrijdagmiddag 8 december met elkaar in aanrijding gekomen in Emmeloord.

Het ongeluk gebeurde even voor half vijf op de kruising van de Moerasandijviestraat met de Hoefbladstraat. Vermoedelijk bevond de fietsster zich in de dode hoek van de truck waardoor de aanrijding plaatsvond. De vrouw op de fiets raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is momenteel niets bekend.

De kruising was lange tijd voor het verkeer afgesloten. De politie heeft onderzoek verricht naar de precieze toedracht van de aanrijding.

Door het ongeval ontstond er een verkeerschaos. Mede door de omleiding vanwege de wegwerkzaamheden aan de Koningin Julianastraat en Onder de Toren, in het centrum, ontstonden er lange files. De politie heeft alle weggebruikers omgeleid.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer