Ernstig ongeval met vrachtwagen A6

Bant – Op de A6 tussen Lemmer en Bant is vrijdagochtend 1 juni een vrachtwagenchauffeur ernstig gewond geraakt bij een ongeval.

Door nog onbekende oorzaak botste rond 09:30 uur een vrachtwagen tegen een pijlwagen op de vluchtstrook van de snelweg. De pijlwagen stond er vanwege werkzaamheden langs de A6. De vrachtwagen schaarde en de cabine kantelde door de harde klap. De ravage was groot.

De vrachtwagenchauffeur raakte volgens de politie zwaargewond en moest ter plekke worden gereanimeerd. Personeel van de traumahelikopter uit Groningen bood medische assistentie. Ook de brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plekke. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De A6 tussen Lemmer en Bant was bijna de gehele dag volledig afgesloten vanwege onderzoek en opruimwerkzaamheden. Ook was er diesel op de weg gelekt. De berm en het asfalt moesten worden schoongemaakt. Het verkeer richting Emmeloord werd al die tijd door Rijkswaterstaat omgeleid.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer