Emmeloorder aangehouden voor diefstal

Wolvega/Emmeloord – De politie heeft vrijdagnacht 12 december een 33-jarige man uit Emmeloord aangehouden voor diefstal. Agenten hielden hem aan op de Om Den Noort in Wolvega.

Tijdens surveillance zagen agenten licht branden bij een bedrijf. Ze vertrouwden het niet en namen een kijkje. Terwijl ze de achterkant naderden, reed de auto net weg. De agenten gingen er achteraan en na een stopteken stopte de auto. De bijrijder sprong uit de auto, ging er rennend vandoor en wist via bossages te ontkomen. In de auto troffen agenten onder andere meerdere accu’s en oudijzer aan, die de twee mannen vermoedelijk hadden gestolen. De bestuurder werd aangehouden op verdenking van diefstal. Hij zit nog vast.

Naar de tweede verdachte werd ook nog met een politiehond gezocht. Dat had geen resultaat. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de tweede verdachte en gaat na waar de spullen gestolen zijn.

 
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer