Dummy’s gestolen uit vuurwerkwinkel

Emmeloord – In de vuurwerkwinkel van LoRas aan de Bouwerskamp in Emmeloord is in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 december een inbraak gepleegd.

De inbreker had het rond 02:00 uur gemunt op het vuurwerk in de winkel. Door één van de etalageramen in te gooien kwam de verdachte binnen. Er kon hierdoor buit worden gemaakt. Echter bleek dit letterlijk en figuurlijk waardeloos. De buit bleek te bestaan uit dummy’s, dus niet meer dan een paar kartonnen dozen. De dummy’s dienen als reclamemateriaal en waren niet gevuld met kruit, aldus de politie. De vuurwerkdief kwam van een koude kermis thuis, maar is tot op heden nog wel spoorloos.

De inbraak veroorzaakte veel schade aan en in het pand. Inmiddels is het glas opgeruimd en is het raam dichtgemaakt. Volgens de eigenaar van LoRas kan het herstel in de duizenden euro’s lopen.

De politie zoekt getuigen van de inbraak. Men kan contact opnemen via 0900-8844 of meld misdaad anoniem op 0900-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer