Drietal aangehouden na vondst hennep in bestelbus

Emmeloord – Op zondag 23 februari heeft de politie op de A6 drie mannen aangehouden. In hun bestelauto werden diverse tassen met henneptoppen en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen.

Rond 07:00 uur controleerden agenten op de A6 ter hoogte van Emmeloord de bestuurder van een bestelbus. Bij het aanspreken roken de agenten een sterke henneplucht. Zij zagen in de bestelbus diverse tassen liggen en bij enkele tassen staken de henneptoppen eruit.

Na de aanhouding zijn de 3 verdachten, een 39-jarige man uit Arkel en twee mannen van 20 en 23 jaar uit Woerden, meegnomen naar het politiebureau. Tijdens een controle van de bestelbus bij het bureau werd onder een stoel ook een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Tegen het drietal word een proces-verbaal opgelegd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer