Drankrijder met auto te water

Marknesse – Op zondagavond 8 september heeft er even na 21:00 uur een éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de Voorsterweg tussen Marknesse en Vollenhove.

Een personenauto met daarin zeker drie personen vloog uit een scherpe bocht en belandde in de sloot. Het ongeluk gebeurde bij de toe- en uitrit naar het Waterloopbos.

Na de melding rukten de politie, ambulancedienst, brandweerduikers en een boot uit. Vermoedelijk zaten er nog personen in de te water geraakte auto. Eenmaal bij aankomst bleken de inzittenden met elkaars hulp al op de kant te zijn gekomen. Zij kwamen nat maar ongedeerd uit de auto. Daarom werden de duikers en andere hulpdiensten afgemeld. Voor alle zekerheid maakten de brandweerlieden van Vollenhove nog wel een zoekslag door het water, maar men trof niets bijzonders aan.

Volgens de politie was de 25-jarige bestuurder van de auto onder invloed van alcohol. Hij is meegenomen naar het politiebureau en heeft daar een uitgebreide blaastest moeten doen. De doorweekte auto is in tussentijd door Delta Berging uit de sloot gehaald en afgevoerd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer