Dodelijk ongeval op N50 nabij Ramspolbrug

Ens/Kampen – Op de N50 tussen Ens en Kampen heeft vrijdagavond 10 oktober rond 18:00 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij één dodelijk slachtoffer te betreuren is. Ook raakten vier personen gewond.

In de rijrichting van Kampen, net over de Ramspolbrug, reed de bestuurder van een bestelbus achterop een file. Hierbij ontstond een kop-staart aanrijding tussen deze voertuigen en nog drie auto’s ervoor. De bestuurder van de achterste auto is hierbij om het leven gekomen. Vier anderen raakten gewond. Twee personen waren dusdanig gewond dat zij naar een ziekenhuis moesten. De N50 was vanuit de richting Flevoland naar Kampen afgesloten. Verkeer werd omgeleid via Kampereiland.

Ruim een uur eerder, rond 16:50 uur, vond er in dezelfde rijrichting, bij de afslag richting de Flevoweg, ook een ongeval plaats waarbij drie voertuigen betrokken waren. Eén persoon raakte hierbij gewond. In hoeverre de hierdoor ontstane file van invloed is geweest op het ongeval van 18:00 uur is nog niet duidelijk en wordt onderzocht.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer