Dixi en bouwkeet in lichterlaaie

Emmeloord – Een korte maar felle brand heeft op de vroege ochtend van woensdag 8 mei een dixi en een bouwkeet volledig verwoest aan de Rivièralaan.

De straat is momenteel, samen met de Europalaan, afgesloten vanwege werkzaamheden dus was de locatie lastig te bereiken voor de hulpdiensten.

De brandweer moest bij aankomst het hekwerk forceren waarna men de blussing kon starten. Twee gasflessen werden veilig gesteld doordat ze in de nabijgelegen vijver werden gelegd om af te koelen. Volgens de politie zou de brand aan de buitenkant van de bouwkeet zijn begonnen.

De politie gaat ervan uit dat het vuur rond 04:15 uur werd aangestoken. Het is in korte tijd niet de eerste brandstichting in deze buurt. Afgelopen maandagnacht werd een paar honderd meter verderop, bij het Geneveplein, een Audi getracht in brand te steken. Maandagmiddag gingen een aantal coniferen achter een woning aan de Duizendknoopstraat in vlammen op. De politie doet onderzoek en kijkt of er eventueel een verband is tussen de drie branden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer