Container bij school in brand gestoken

Emmeloord – In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 juli is er op het schoolplein van De Klimboom aan de Vogelsant brand ontdekt.

Bij aankomst van de hulpdiensten rond 01:00 uur bleek er een container tegen een schuur goed in brand te staan. De politie wist de container van de houten schuur af te duwen, waarna de brandweer de brand heeft geblust. Hiermee werd voorkomen dat de schuur afbrandde.

In de schuur stond allerlei buitenspeelgoed voor de leerlingen van de school voor speciaal basisonderwijs. Toeval, de kinderen hebben net zomervakantie gekregen maar de spullen gingen niet verloren. Volgens de brandweer heeft het niet tot nauwelijks in de schuur gebrand maar ontstond er wel wat schade.

Er is vrijwel zeker sprake van brandstichting. De politie doet verder onderzoek.
Een reactie op “Container bij school in brand gestoken”

Joëlle zei:

Dit was vroeger mijn school. Dus ik dacht eerst wel dat her iets aan de hand was geweest.maar gelukkig niet top is de klimboom hoe kun je zoiets doen☹


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer