Coniferen in brand door vuurwerk

Emmeloord – Twee minderjarige kinderen hebben vrijdagmiddag brand veroorzaakt in een coniferen haag aan de Salland in Emmeloord. De brandweer werd al snel door omstanders gewaarschuwd.

De kinderen waren vrijdagmiddag bezig met het afsteken van vuurwerk, dit mag officieel pas morgen maar de kinderen konden het niet laten. ‘We waren met een wondertol aan het spelen bij de heg, toen we opeens erg veel rook zagen,’ aldus de kinderen.

De Emmeloordse brandweer rukte met spoed uit, maar onder het aanrijden werd gevraagd om zonder spoed te gaan rijden, de brand was geblust door omstanders en de brandweer kwam ter plaatse voor nacontrole.

De kinderen hebben een stevig praatje gehad met politie en ouders, 1 van de 2 kinderen kan Oud en Nieuw 2012 overslaan, zijn ouders vinden het een passende straf om morgen geen vuurwerk af te steken.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer