Brutale inbraak bij bejaarde vrouw

Emmeloord – De politie zoekt getuigen die woensdagavond 17 februari of in de nacht naar donderdag 18 februari iets verdachts gezien hebben in de omgeving van de Bossulaan in Emmeloord. Daar werd ingebroken in een woning van een hoogbejaarde, alleenstaande vrouw.

Op donderdagavond 18 februari ging de 90-jarige vrouw rond 22:00 uur naar bed. Op een gegeven moment werd ze opgeschrikt door geluiden waaruit ze gelijk concludeerde dat er iemand in haar woning was. Een inbreker haalde haar hele huis overhoop en dwong de bejaarde vrouw haar pincode af te geven. Daarna vertrok hij met buit en nam hij even later met een gestolen pinpas geld op van haar bankrekening. Na onderzoek bleek dat het sleutelkastje dat bij haar voordeur hangt, bedoeld voor zorgverleners, geforceerd was en dat de huissleutel was weggenomen.

Getuigen gezocht

De verdachte man wordt geschat tussen de 20 en 30 jaar, is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft een opvallend rond gezicht, donker haar en sprak met een buitenlands accent.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of iets anders over de inbraak te melden? Neem dan contact op met de politie in Emmeloord via 0900-8844. Liever anoniem melding maken? Dat kan via 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer