Brommerrijder klemgereden na achtervolging

Urk – Op zaterdag 20 september 2014 is een brommerrijder klemgereden na een achtervolging. De brommer kwam tussen een muur en een politievoertuig vast te zitten.

Rond 19:15 uur zagen agenten een brommer, met daarop twee personen, rijden op de Urkerweg. Toen de agenten een controle wouden uitvoeren gingen de personen ervandoor. De agenten zetten een achtervolging in. Op de Ambachtsweg gebeurde iets onverwachts. De bijrijder viel van de brommer maar de bestuurder reed gewoon door naar een doodlopende straat. De agenten pakken hun kans en rijden de brommer klem. Alleen zonder resultaat, de bestuurder springt van de brommer en gaat er te voet vandoor. Een agent rent nog achter hem aan, maar hij weet te ontkomen door in een passerende auto te stappen.

De bijrijder, een 19-jarige Urker, raakte door zijn val van de brommer gewond. Hij werd door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld en hoefde niet mee naar een ziekenhuis. De bestuurder van de brommer is nog steeds spoorloos. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer