Brommer in brand langs Wrakkenweg

Creil – De brandweer had zondagavond 31 mei moeite met het blussen van een brandende brommer langs de Wrakkenweg tussen Creil en Rutten.

Een jongen merkte tijdens het rijden iets raars op aan zijn brommer. Toen hij de tweewieler stil zette en afstapte, kwam er rook van de brommer af. Even later stond het voertuig in lichterlaaie. De brommerrijder belde 112.

De brandweerlieden van Creil kwamen met spoed ter plaatse. Echter toen men wilde gaan blussen, kreeg de brandweerwagen een storing. De pomp weigerde water of schuim uit de slang te geven.

Aangezien de brand zich naar de kurkdroge struiken aan het uitbreiden was, werd de brandweerwagen uit Rutten opgeroepen. Ondertussen deden de brandweerlieden van Creil een bluspoging met vuurzwepen en brandblussers. Dit lukte grotendeels.

De brandweer van Rutten had geen problemen met de pomp en bluste de brand helemaal. De brommer liep forse schade op maar de bestuurder kwam met de schrik vrij.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer