Brandweer viert 75-jarig jubileum

Noordoostpolder – De brandweer in Noordoostpolder viert dit jaar hun 75-jarig bestaan. Aanstaande zaterdag 30 juni zal dit groots worden aangepakt.

Alle kazernes in de gemeente Noordoostpolder zullen zaterdag hun deuren openen voor publiek. Van zelf brandjes blussen of auto’s open knippen tot realistische demonstraties, er zal van alles te doen en te zien zijn. Zo zal in Emmeloord de partycrasher iedereen van muziek komen voorzien en zal er in Rutten verse vis worden gebakken. Ook de jeugdbrandweer en het Rode Kruis zijn in Emmeloord van de partij en zullen laten zien wat zij allemaal doen.

In Ens zullen de brandweerlieden laten zien wat een meetploeg zoal doet. In Marknesse, Creil en Nagele zal al het materiaal worden uitgestald en gezelligheid centraal staan. Het weer ziet er tot nu toe zonnig uit dus zullen er ook activiteiten zijn met veel water.

Tijdens de open dag zal er ook actief worden geworven voor nieuwe vrijwilligers in de Noordoostpolder. Op de Facebookpagina’s van de brandweerposten is meer over alle activiteiten en de exacte tijden te vinden.

Regio25.nl komt zaterdagavond met een uitgebreide reportage van de activiteiten.

Facebook Brandweer Emmeloord

Facebook Brandweer Marknesse

Facebook Brandweer Ens

Facebook Brandweer Rutten

Facebook Brandweer Flevoland
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer