Brandweer in actie voor kat in boom

Emmeloord – Op dinsdagochtend 22 augustus werd de brandweer even voor negen uur gealarmeerd voor een klassiek klusje aan de Saturnusstraat.

Een verontruste bewoonster belde de hulpdiensten omdat er al de hele nacht een kat in de boom voor haar huis zat. Echter was de eigenaar nog niet bekend. De brandweer kwam daarom in actie en liet onder andere een hoogwerker uit Lelystad komen. De brandweerlieden van Emmeloord hebben samen met hun collega’s uit Lelystad een plan gemaakt en toen de hoogwerker in de Kometenhof opgesteld. Het klusje was snel geklaard. De brandweer kon het beestje uit de boom halen en veilig naar beneden brengen.

Na enige tijd wisten buurtbewoners het baasje te achterhalen en daaruit bleek dat het ging om Snoopy, die al zeker 12 uur weg van huis was. Snoopy is na het hele gebeuren meegenomen naar huis om bij te komen van de schrik. Het beestje hield, voor zover bekend, geen verwondingen over aan het avontuur.
Een reactie op “Brandweer in actie voor kat in boom”

Inge Duitman zei:

Echt super dat ze mijn kat eruit hebben gehaald ik weet dat een hoop kattehaters er anders over denken maar ik heb geen kinderen en me katten zijn mijn kinderen en daar ga ik voor Heb de kazerne vanmiddag gebak gebracht voor de actie die ze hebben gedaan. Petje af en bedankt.

Een gelukkige eignaaresse.


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer