Bezorger gewond na aanrijding

Urk – Op dinsdagavond 27 november kwamen een personenauto en een maaltijdbezorger op een bromfiets met elkaar in aanrijding op Urk.

Het ongeluk gebeurde rond 19:45 uur toen een automobilist vanaf de Staartweg de Vlaak op reed. Op de oversteekplaats werd de maaltijdbezorger over het hoofd gezien en aangereden. De jonge bromfietser raakte door de botsing gewond. Getuigen schoten direct te hulp en belden 112. De maaltijdbezorger is in behandeling genomen door ambulancepersoneel en even later met in ieder geval hoofdletsel naar een ziekenhuis gebracht. Of de bezorger ook nog eten bij zich had is onbekend. De man achter het stuur van de auto kwam met de schrik vrij.

De politie zette de kruising af met linten om onderzoek te kunnen doen naar de precieze toedracht van de aanrijding. De weg was zo’n twee uur afgesloten voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer