Bestelbus botst tegen vangrail A6

Emmeloord – Op de A6 bij Emmeloord, in de richting van de Ketelbrug, heeft zaterdagmiddag 26 september een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Een bestelbus botste rond 17:30 uur door nog onbekende tegen de vangrail in de middenberm van de snelweg. In eerste instantie kreeg de politie een melding van een aanrijding tussen een busje en een motor, maar dat bleek bij aankomst een misverstand.

Achterop het busje hingen twee fietsen met dikke banden en die kwamen door de botsing op de snelweg terecht. De dikke banden zorgden voor verwarring. Het leek erop alsof er een motorrijder bij het ongeluk betrokken was, maar dat was dus niet het geval.

De twee inzittenden van het busje kwamen met de schrik vrij. Het busje en de vangrail kwamen er minder goed vanaf. Een wiel van het busje brak bijvoorbeeld af. Een berger heeft het voertuig afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer