Bakwagen botst tegen boom, bestuurder bekneld

Bant – Een bakwagen is donderdagavond 14 maart tegen een boom gebotst naast de Noorderringweg (N715) tussen Bant en Creil.

Het éénzijdige ongeval gebeurde even voor 20:00 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de bakwagen van de weg, waarna het voertuig tegen een dikke boom tot stilstand kwam. De man achter het stuur raakte gewond en zat bekneld, maar was aanspreekbaar, aldus de politie.

Uitdagende klus
De brandweer moest de bakwagen open knippen om de bestuurder te kunnen bevrijden. Dat was een uitdagende klus. Er werd gebruikt gemaakt van de lier van een berger om ruimte in de cabine te kunnen maken.

Na drie kwartier was de bestuurder bevrijd. De man is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Er kwam ook een traumahelikopter ter plaatse, maar het traumateam was niet noodzakelijk.

Geluk gehad
De voorkant van de voormalige brandweerwagen is compleet verwrongen. Volgens de politie mag de bestuurder van geluk spreken dat hij er nog zo goed vanaf is gekomen.

Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept. De Noorderringweg was geruime tijd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer