Automobilist ongedeerd bij eenzijdig ongeval

Rutten – Een auto is vrijdagavond 1 oktober over de kop geslagen in het buitengebied van Rutten. De bestuurder had een engeltje op zijn schouder.

Het eenzijdige ongeval gebeurde even voor 21:00 uur op de Ruttenseweg. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto in de zachte berm terecht, waarna de automobilist de macht over het stuur verloor.

De auto botste tegen de wal van een sloot en sloeg een paar keer over de kop. Vervolgens kwam het voertuig een stuk verderop in de sloot tot stilstand. De bestuurder wist op eigen kracht uit de auto te komen. Voorbijgangers verleenden eerste hulp en belden 112.

Vanwege de impact van het ongeval is de automobilist door ambulancepersoneel nagekeken, maar hij bleek niet gewond te zijn geraakt. De man is door familie naar huis gebracht. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto uit de sloot gehaald en afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer