Automobilist gewond bij ernstig ongeluk

Rutten – In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 augustus is een automobilist gewond geraakt bij een zwaar éénzijdig ongeluk in Rutten.

Aanwonenden van de Wrakkenweg hoorden rond 03:00 uur een harde klap en schrokken wakker. Terwijl men is gaan kijken en ondertussen 1-1-2 belde, bleek er een personenauto, vlak na de kruising met de Veneweg, op de kop in de berm te liggen. Het voertuig had een boom geraakt en was daardoor op z’n kop geraakt. De klap was zo hard, dat het motorblok en andere brokstukken op het wegdek lagen.

De bestuurder zat bij aankomst van de hulpdiensten nog in het voertuig en is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijdt. Het slachtoffer bleek ook gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde traumahelikopter uit Amsterdam is niet ter plaatse geweest.

De precieze toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. De auto is total-loss verklaard en inmiddels afgesleept door een berger.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer