Auto rijdt tegen gevel van woning

Urk – Een man is donderdagochtend 13 mei met zijn auto tegen de gevel van zijn eigen woning gereden aan de Schelpenhoek op Urk.

Het ongeluk gebeurde even voor 09:00 uur. Volgens de brandweer stond het voertuig in zijn achteruit, in plaats van vooruit, toen de bestuurder weg wilde rijden.

De auto maakte een 90 graden bocht, ramde het hekwerk rond de voortuin en kwam tot stilstand tegen de gevel van het huis. Hierbij raakte niemand gewond. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De muur van het huis raakte fors ontzet door de klap. De brandweer heeft de auto gestabiliseerd en samen met een aannemer de gevel gestut. Zo is ergere schade voorkomen.

Een berger kwam met een kraan ter plaatse en tilde de auto uit de voortuin. De zwaar beschadigde auto is vervolgens afgesleept. Een aannemer zal de gevel gaan herstellen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer