Auto rijdt over omgewaaide boom

Tollebeek – Geluk voor de inzittenden van een personenauto nadat donderdagavond 7 maart een boom over de Espelerringweg bij Tollebeek viel.

De bestuurder van een personenauto, rijdend vanuit Espel, zag in een regenbui met harde windvlagen ineens een boom vlak voor hem over de weg vallen. De man remde stevig en kon voorkomen dat de auto onder de boom terecht kwam. Wel reed het voertuig over de boom heen, waarna het abrupt tot stilstand kwam. De drie inzittenden kwamen wonderbaarlijk met de schrik vrij. “Het had geen 10 seconden eerder moeten gebeuren”, vertelde de automobilist.

De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en de stronk onder de auto vandaan bevrijdt. Hierna heeft men de auto afgespoeld waarna de drie mannen hun weg konden vervolgen. De schade aan de auto viel mee.

De Espelerringweg werd tijdelijk door de politie in beide richtingen afgesloten voor het verkeer, totdat alles was opgeruimd en ook de andere bomen langs de weg op eventueel omwaaien waren geïnspecteerd.
Een reactie op “Auto rijdt over omgewaaide boom”

Evert Onink zei:

Als hij 10 seconden eerder was geweest, was hijer al lang voorbij, en gad hij helemaal geen schade gehad.


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer