Auto paar keer over de kop in greppel

Emmeloord – Een personenauto is dinsdagochtend 23 april omstreeks zeven uur over de kop geslagen op de Hannie Schaftweg net buiten Emmeloord.

Het éénzijdig ongeluk gebeurde vlakbij de kruising met de Nagelerweg. De bestuurder van een Chevrolet miste door nog onbekende oorzaak een bocht in de weg waarna het in een greppel terecht kwam en een paar keer over de kop sloeg. De politie, ambulance, brandweer maar ook een traumahelikopter uit Amsterdam werden opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van ernstig letsel. Uiteindelijk bleek dit ter plekke mee te vallen. De traumahelikopter werd onderweg afgemeld.

De man achter het stuur, en tevens enigste inzittende, is door de brandweerlieden en het ambulancepersoneel uit zijn auto gehaald. Hij zat niet bekneld maar had wel hulp nodig. De man is in een ambulance in behandeling genomen en even later ter controle naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie heeft de automobilist veel geluk gehad, gezien de impact van het ongeval.

De Hannie Schaftweg was korte tijd voor het verkeer afgesloten. De zwaar beschadigde auto is door een berger uit de greppel getakeld en afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer