Vrouw overleden na aanrijding op A6

Emmeloord – Op de A6, tussen de Vogelkop en afslag De Munt, bij Emmeloord is woensdagochtend 8 februari een ernstig ongeluk gebeurd.

De aanrijding vond iets voor half negen plaats. Een auto en een vrachtwagen kwamen door onbekende oorzaak hard met elkaar in botsing. De auto sloeg volgens de politie meerdere malen over de kop en kwam in de berm tot stilstand. De automobiliste, een 26-jarige vrouw uit Kampen, werd met ernstig hoofdletsel per ambulance vervoerd naar het AMC in Amsterdam. Vrijdag 10 februari meldde de politie dat de vrouw aan haar verwondingen in het ziekenhuis is overleden.

De vrachtwagenchauffeur is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een ernstig ongeval. Volgens de politie gaat het om een 59-jarige man uit de Friese gemeente Tietjerksteradeel. Hij is als verdachte gehoord op het politiebureau.

Tweede ongeval
Enkele tientallen meters voor het ongeluk raakte door de filevorming en gladheid op de A6 ook een auto van de weg. De bestuurder bleef ongedeerd en kon zijn weg vervolgen.

Vanwege beide ongevallen ontstond er ongeveer drie kilometer file, meldde de VID. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk en sluit niet uit dat het gladde wegdek hiermee te maken heeft gehad.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer